Quooker FLEX: nu med flexibel utdragbar slang

FLEX är den senaste uppfinningen från Quooker – en 4-i-1-kran med varmt, kallt och kokande vatten, samt en flexibel utdragbar slang.

glazen
pasta
spoelbak
Thee

En äkta revolution…

Quooker används i allt fler kök. Kranen installeras på köksskivan och behållaren placeras i skåpet under. En nederländsk uppfinning som har erövrat världen.

Du kan välja mellan en separat kran för kokande vatten och/eller en helt vanligt blandare. Du kan också välja Quooker Fusion, som är en 3-i-1-kran för varmt, kallt och kokande vatten i samma kran. Alla kranar är barnsäkra och finns i flera olika modeller och ytor.

Det är ett missuppfattning att Quooker slukar energi. Förbrukningen i viloläge är endast 30 öre per dygn – tack vare den patenterade högvakuumisoleringen. COMBI är det mest ekonomiska alternativet för varmt och kokande vatten i ditt kök.

Med en Quooker blir ditt kök komplett.

Användning

01
Sterilisera nappar
Sterilisera nappar video
02
Koka sparris
Koka sparris video
03
Förbereda couscous
Förbereda couscous video
04
Göra ren kastrullen
Göra ren kastrullen video
05
Koka ägg
Koka ägg video
06
Koka potatis
 Koka potatis video
07
Skala av tomater
Skala av tomater video
08
Fylla på tillbringare
Fylla på tillbringare video
09
Göra nudelsoppa
Göra nudelsoppa video
10
Sätta på te
Sätta på te video
11
Sätta på kaffe
Sätta på kaffe video
12
Ta bort stearinfett
Ta bort stearinfett video
13
Koka pasta
Koka pasta video
14
Sätta på filterkaffe
Sätta på filterkaffe video
15
Koka rödkål
Koka rödkål video

Energi-och-vattenbesparande

Quooker-behållaren har patenterad högvakuumisolering. Därför kostar det enbart 30 öre per dygn att ha kokande vatten till hands i ditt kök. Med en Quooker får du alltid precis den mängd kokande vatten som du behöver. Om du väljer en COMBI-behållare, som också levererar varmt vatten via din vanliga blandare, finns det mycket pengar att spara. COMBI-behållaren eliminerar förlust av vatten och energi, då det varma vattnet inte behöver ledas i ett långt rör från varmvattenberedaren till köket.

Energi-och-vattenbesparande Energi-och-vattenbesparande

behållare med högvakuumisolering sparar energi

unik, patenterad isoleringsprincip

förbrukning i viloläge 30 öre per dag

60 procent mer ekonomisk än andra kranar med kokande vatten

ingen förlust av vatten och energi på grund av långa rör – med Quooker COMBI i köket får du varmt vatten med detsamma

energi- och vattenbesparande

den mest ekonomiska lösningen för varmt och kokande vatten

Säker

Man måste alltid vara försiktig när det rör sig om kokande vatten. Vattenkokare orsakar varje år mängder av skållningsolyckor, framför allt med små barn. Med en Quooker i köket är den tiden förbi. Tack vare det barnsäkra greppet och dubbelsidigt kranutlopp som inte blir för hett. Vattenstrålen är självklart varm, men inte massiv. Den består nämligen av små droppar, vilket gör att man hinner dra handen till sig innan man skållar sig. Bekvämlighet och säkerhet går hand i hand med Quooker.

Barnsäkert tryck-och-vrid-grepp Indikeringslampa som talar om när behållaren värms upp. När man rör vid greppet lyser en röd ljusring upp så att man vet att man ska vara försiktig.
Dubbelsidigt kranutlopp som inte blir för hett att ta på. Vattenstrålen innehåller mycket luft och är inte massiv för att undvika brännskador. På höjden inställbar kran för att fylla på utan att skvätta.

Barnsäkert tryck-och-vrid-grepp