Quooker FLEX. Den första vattenkranen med kokande vatten och flexibel utdragbar slang

FLEX är den senaste uppfinningen från Quooker – en 4-i-1-kran med varmt, kallt och kokande vatten, samt en flexibel utdragbar slang. Det gör det superenkelt att skölja sallader och grönsaker, samtidigt som den smutsiga disken och de stora skärbrädorna rengörs i ett nafs.

Säkerhet

Förutom den praktiska utdragbara slangen erbjuder Quooker FLEX exakt samma fördelar som resten av Quookers sortiment. Den spar tid, energi, vatten och plats och är 100 procent säker att använda. Tack vare "kokande vatten-spärren" kommer det inte något kokande vatten ur FLEX när slangen har dragits ut. Ett dubbelt tryck-och-vrid-grepp öppnar upp för det kokheta vattnet och kranens utlopp är dubbelsidigt för optimal säkerhet. Vattenstrålen är självklart kokande varm, men inte massiv. Den består av tusentals små droppar, vilket gör att man hinner dra handen till sig innan man bränner sig. Det är bekvämt och säkert med Quooker.

Innovativ design

Quooker FLEX är av nederländsk design och produceras på Quookers egen fabrik i Ridderkerk i Nederländerna. Här arbetar man varje dag på nya lösningar avseende teknik och design för att göra produkterna ännu mer effektiva, ännu enklare att använda och ännu snyggare att se på. FLEX är tillgänglig med ett runt kranutlopp i två versioner: krom och rostfritt stål. Hitta en återförsäljare.

 

Köp den af din Quooker återförsäljare

SKICKA OSS ETT E-POSTMEDDELANDE
[email protected]
RING OSS På
+45 70252040

Flex krom + PRO3-VAQ SEK 15.500,00
Flex krom + COMBI SEK 18.500,00
Flex krom + COMBI+ SEK 18.500,00
Flex rostfri ståll + PRO3-VAQ SEK 16.500,00
Flex rostfri ståll  + COMBI SEK 19.500,00
Flex rostfri ståll  + COMBI+ SEK 19.500,00