Vad är en Quooker

Hanen bruges nu i én ud af seks køkkener. Quooker. Hanen som leverer kogende vand direkte. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. En 100% hollandsk opfindelse, der har erobret verden.

Användning

Energi-och-vattenbesparande

Quooker-behållaren är vakuumisolerad och använder enbart 30 öre om dagen på att ha kokande vatten i behållaren. Med en Quooker-kran får du alltid precis den mängd kokande vatten som du behöver.

Barnsäker

Quooker-behållaren är vakuumisolerad och använder enbart 30 öre om dagen på att ha kokande vatten i behållaren. Med en Quooker får du alltid precis den mängd kokande vatten som du behöver.

Barnsäkert tryck-och-vrid-grepp Barnsäkert tryck-och-vrid-grepp
Indikeringslampa som talar om när behållaren värms upp. Indikeringslampa som talar om när behållaren värms upp.
När man rör vid greppet lyser en röd ljusring upp så att man vet att man ska vara försiktig. När man rör vid greppet lyser en röd ljusring upp så att man vet att man ska vara försiktig.
Dubbelsidigt kranutlopp som inte blir för hett att ta på. Dubbelsidigt kranutlopp som inte blir för hett att ta på.
En vattenstråle med mycket luft, för att skydda mot skållningsskador. En vattenstråle med mycket luft, för att skydda mot skållningsskador.
På höjden inställbar kran för att fylla på utan att skvätta. På höjden inställbar kran för att fylla på utan att skvätta.
1 2 3 4 5 6