Välj DIN Quooker

Vill du ta reda på vilken kran och behållare som passar bäst hos dig? Följ stegen nedan så är du väl rustad att beställa din Quooker hos en av våra återförsäljare. Du kan skriva ut ditt val som PDF eller skicka det via e-post.

01. Välj en kran

Välj en kokkran som passar din befintliga blandare, eller välj ett av våra Nordic Twintaps set där du får ett komplett set av passande blandare och kokkran i likadan design. Du kan också välja Fusion: En 3i1 kran där du får kallt, varmt och kokande vatten ifrån en och samma kran.

FlexFlex
Fusion SquareFusion Square
Fusion RoundFusion Round
Nordic Square TwintapsNordic Square Twintaps
Nordic Round TwintapsNordic Round Twintaps
Nordic Square Nordic Square
Nordic RoundNordic Round
1 2 3 4 5 6 7
02. Välj en ytbehandling

Quooker vattenkranar finns i olika utföranden. Välj här ett utförande tillgängligt för din valda Quooker.

    Välj för din kran

03. Välj en behållare

Ang behållare, så kan du välja mellan tre olika typer av behållare: PRO3-VAQ, som omedelbart levererar kokande vatten. Combi (kopplas med kallvattenledningen) som levererar kokande OCH varmt vatten omedelbart, eller COMBI+ (kopplas med varmvattenledningen) som levererar kokande vatten och obegränsat med varmt vatten. Avståndet från köksvasken till varmvattenberedaren är här avgörande. Välj en av COMBI-behållarna om avståndet är längre än 6 meter.

04. Tillbehör

Det finns ett sortiment av tillbehör till din Quooker. Vi har kompletta tvålpumpar i samma design som våra Nordic kranar, samt upphängningsannordning till våra behållare.

  • fortsätta uten tillbehör
05. Se ditt val

För att göra det enkelt för dig kan du här skriva ut ditt val eller skicka som pdf.

Pris Välj först en kran och en behållare
DOWNLOAD