UPPFINNINGEN AV DEN KOKANDE VATTENKRANEN.

Vår historia

Från en strålande idé till internationell framgång. Henri Peteri och sönerna Niels och Walter har en företagshistoria som är både rolig och spännande.

Vår historia Bläddra genom vår historia

OM QUOOKER

Om Quooker

Quooker bv

Peteri BV, producenten av Quooker, har sitt huvudkontor i Ridderkerk i Nederländerna. Här arbetar dagligen mer än åttio personer med utveckling, produktion och marknadsföring av Quooker. Dessutom har Quooker filialer i Belgien, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Norge, England, Sverige och Schweiz.

Mer om Quooker

QUOOKERS 25-åRS JUBILEUM

Quookers 25-års jubileum
 
Se videon från Peteris 25-årsjubileum

ARBETA HOS QUOOKER

Arbeta hos Quooker

Allt inom ett företag

Vi hos Quooker gör mycket själva – från produktion till försäljning och från forskning och utveckling till marknadsföring och kommunikation. Vi gör detta i ett ljust och karakteristiskt företagskomplex på ungeför 7000 kvadratmeter. Här arbetar dagligen mer än 80 personer. Chansen är stor att det finns ett arbete ledigt som passar just dig. Vi letar regelbundet efter nya talanger, håll därför ett öga på våra utannonserade jobb!

Företaget leds av Niels och Walter Peteri, som är söner till uppfinnaren Henri Peteri. Niels ansvarar för tekniken och Walter tar hand om den kommersiella delen.

Läs mer om att arbeta hos Quooker

LEDIGA TJäNSTER

Alla lediga tjänster
Quooker används över
större delen av Europa
410.463
Quooker i Europa
I dag sparar Quooker detta antal:
dagar: timmar: minuter
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00